19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2014

Food Bloggers – Sugar Buzz

Η Αθηνά Πάνου γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε πολιτικός μηχανικός και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στα περιβαλλοντικά και στα παιδαγωγικά.

Γρήγορα όμως η αγάπη της για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική έγινε κάτι που ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο κι έτσι το 2009 ξεκίνησε το www.sugarbuzz.gr, το δικό της Food Blog. Ξεκίνησε σεμινάρια ζαχαροπλαστικής και φωτογραφίας για να εκφράσει καλύτερα την αγάπη της στην τέχνη της μαγειρικής, και το 2012 εκδίδει το πρώτο της βιβλίο «Cupcakes», ακολουθούμενο το 2013 από το δεύτερο βιβλίο «Cookies» (δέκα τελικές υποψηφιότητες της κατηγορίας του στα Βραβεία Βιβλίου Public 2014).

Η μαγειρική έχει γλύκα για την Αθηνά λοιπόν, που έχει αφιερωθεί σε αυτήν και πραγματοποιεί σεμινάρια ζαχαροπλαστικής, έχει συνεργαστεί με το περιοδικό «Καλά Μαγειρέματα», επιμελείται συνταγές και φωτογραφίζει για το περιοδικό «Έτσι Απλά» και διατηρεί εβδομαδιαίο food blog στο δημοφιλές γυναικείο site Missbloom.gr.

Η αγάπη της για τη μαγειρική είναι δεδομένη, θεωρεί τη ζαχαροπλαστική τέχνη και ψυχοθεραπεία, και επιθυμεί να μεταδίδει τη μαγεία του καλού φαγητού μέσα από τις δικές της εικόνες.

Συνταγές Sugar Buzz με προϊόντα Χωριό.

Sugar Buzz social media

Facebook
Twitter
Instagram 
ΣΧΟΛΙΑ
Δεν έχει γίνει ακόμα κάποιο σχόλιο.