ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Οι Χριστουγεννιάτικες συνταγές του Χωριό

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, μερικοί τα περιμένουν πώς και πώς, και είναι έτοιμοι να λογομαχήσουν και να επιχειρηματολογήσουν υπέρ της καλύτερης, όπως πιστεύουν, εποχής του έτους. Λαμποκοπούν τα φώτα, λαμποκοπούν και οι καρδιές, θα σου πουν. Δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου, στηρίζοντας παράλληλα κάθε εποχή του έτους ως μοναδική – ειδικά αφού κάθε μια έχει τα δικά της έθιμα, τα δικά της παραδοσιακά γλυκά, φαγητά, εδέσματα, το δικό της γιορτινό τραπέζι.

Το τραπέζι μας τώρα στις γιορτές στρώνεται με χρωματιστά τραπεζομάντηλα, όπως και τα χαμόγελά μας, και τα μαχαιροπίρουνα είναι το λιγότερο περασμένα με αγάπη για να λαμπυρίζουν στο φως των κεριών των Χριστουγέννων. Αν και κάθε μέρα στο Χωριό είναι γιορτή, γιατί κάθε μέρα του έτους φροντίζουμε το πιάτο μας να ξεχειλίζει δροσιά και φρεσκάδα υλικών, παράδοση και μεράκι χρόνων, γλύκα και φως από τις γωνιές του τόπου μας.

Επειδή έχουμε σηκώσει τα μανίκια ετοιμάζοντας γλυκά και φαγητά των Χριστουγέννων, σας δανείζουμε το τετράδιο συνταγών μας με όλες τις Χριστουγεννιάτικες συνταγές, για να απολαύσετε εσείς και οι οικείοι σας.

δείτε επίσης