ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Συνταγές με Χωριό Ελαφρύ: λαχταριστή γεύση, λιγότερα λιπαρά

Όταν σκεφτόμαστε τυρί, το μυαλό μας πάει αυτόματα στο πάλλευκο, αλμυρό, λατρεμένο μας τυρί φέτα, το πιο διάσημο λευκό τυρί της Μεσογείου αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά τι γίνεται όταν θέλουμε να απολαύσουμε τη γεύση του λευκού τυριού, χωρίς παράλληλα να αυξάνουμε τις θερμίδες που καταναλώνουμε; Είτε βρισκόμαστε σε δίαιτα, είτε απλά έχουμε συνηθίσει σε ένα χαμηλών λιπαρών διαιτολόγιο, το Χωριό Ελαφρύ έρχεται να δώσει λύση, αποζημιώνοντας την επιλογή μας με φουλ γεύση και μόλις 12% λιπαρά. Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να αρνηθεί ένα ποιοτικό τυρί που έχει Διεθνές Βραβείο Ανώτερης Γεύσης;

Το Χωριό Ελαφρύ, ερχόμενο από Επισκοπικό Ιωαννίνων στην Ήπειρο, όπου παράγεται, αποτελεί την ιδανική πρόταση για δίαιτα ή και μαγειρική με χαμηλά λιπαρά, διατηρώντας τη γεύση σε ανώτερα επίπεδα. Σε κάθε συνταγή που θα χρησιμοποιούσαμε φέτα, μπορούμε απλά να χρησιμοποιήσουμε Χωριό Ελαφρύ.

Μπορούμε μάλιστα να το χρησιμοποιήσουμε αμέσως, αφού έχουμε και τις συνταγές έτοιμες. Δύο λαχταριστές σαλάτες για κάθε στιγμή της ημέρας, η κλασική, πολύ αγαπημένη και διάσημη ομελέτα-καγιανάς, και το παραδοσιακό μπριάμ με λαχανικά – όλες συνδυάζονται άψογα με Χωριό Ελαφρύ και ταιριάζουν με τη μοναδική του αυθεντική γεύση.

δείτε επίσης