ΥΛΙΚΑ 250 γρ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος 350 γρ. ζάχαρη 20 γρ. αμμωνία 4 φακελάκια βανιλίνης 10 αυγά 600 – 700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Χτυπάτε το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει.
- Προσθέτετε ένα – ένα τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτετε τη βανιλίνη και την αμμωνία και τέλος λίγο λίγο το αλεύρι κοσκινισμένο. Η ζύμη πρέπει να είναι απαλή, να μη σφίξει.
- Στρώνετε ταψάκια με λαδόχαρτο και ρίχνετε κουταλιές από το μείγμα σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, γιατί απλώνουν πολύ.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο στους 200 βαθμούς φούρνο για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Τα βγάζετε σε σχάρα να κρυώσουν και τα φυλάτε σε αεροστεγές δοχείο.
|