
ΥΛΙΚΑ160 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος, σε θερμοκρασία δωματίου 120 γρ Γραβιέρα Χωριό Μακράς ωρίμανσης 2 κουταλιές γιαούρτι 1 κουταλάκι κρεμμύδι σκόνη 1 κουταλάκι δεντρολίβανο ξερό, ψιλοκομμένο 1/2 κουταλάκι φρεσκοτριμμένο πιπέρι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Tip: Σερβιρισμένα με μαρμελάδα από ξερά σύκα είναι το απόλυτο ταίρι για το κρασί μας!
Διαβάστε την ιστορία της Elena is Cooking που ενέπνευσε τη δημιουργία της υπέροχης αυτής συνταγής! |