ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Αφαιρούμε λίγη από τη σάρκα τους ώστε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη λακκούβα.
- Ψιλοκόβουμε τα ντοματίνια και τρίβουμε τη Γραβιέρα Χωριό.
- Γεμίζουμε τα αβοκάντο με τα ντοματίνια, το καλαμπόκι, την τριμμένη γραβιέρα και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα για 15’-20’.
Σημειώσεις:
-Αν δεν βρούμε αποξηραμένο σχοινόπρασο, χρησιμοποιούμε δυόσμο ή ρίγανη.
-Το αλάτι και το πιπέρι είναι προαιρετικά.