
ΥΛΙΚΑ1 κιλό κατ. μπακαλιάρο 10 ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσια, κομμένα σε κυβάκια 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση 1 κιλό σπανάκι (καθαρισμένο, πλυμένο, στεγνωμένο και κομμένο σε μέτρια κομμάτια) 4 – 5 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε ροδέλες) 3 μέτρια πράσα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος, κομμένα σε λεπτές ροδέλες) 2 ½ φλιτζ. χυμό ντομάτας 2/3 φλιτζ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 1 κουτ. γλυκού μείγμα για θαλασσινά αλάτι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Πρέβεζα». Δείτε το βίντεο της συνταγής μέσω ΣΚΑΙ web TV (video on demand). |