ΥΛΙΚΑ900 γρ γλυκοπατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου 2 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 115 γρ Χωριό Ελαφρύ σε θερμοκρασία δωματίου 1/4 πασατέμπος (κολοκυθόσπορος) ψημένος, αλατισμένος 6 φέτες μπαγκέτα, κομμένη διαγώνια χοντρό αλάτι μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο θαλασσινό αλάτι, για γαρνιτούρα Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία για γαρνιτούρα | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για την υπέροχη συνταγή. |