
ΥΛΙΚΑ6 φέτες χωριάτικο ψωμί, ψημένες για λίγα λεπτά στο γκριλ 3 μικρές πατάτες, βρασμένες μέχρι να μαλακώσουν και ξεφλουδισμένες 2 καρότα, βρασμένα και ψιλοκομμένα 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρούς κύβους ½ πράσινη πιπεριά, κομμένη σε μικρούς κύβους 1 κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο 2 κρόκοι αυγών, κατά προτίμηση βιολογικών, βρασμένοι (βράζω τα αυγά για 3 λεπτά) 150 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 100 γρ. αρακά, βρασμένο 100 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο ή από κονσέρβα 1 κουτ. γλυκού σκόνη μουστάρδας ½ φλιτζ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία ½ φλιτζ. ΤΟΠ Βάλσαμο Μήλου ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο αλάτι, πολυπιπέρι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή “Ένα τραπέζι Ελλάδα” – Επεισόδιο “Νάξος”. Δείτε το βίντεο της συνταγής μέσω ΣΚΑΙ web TV (video on demand). |