ΥΛΙΚΑ 500 γρ. σοκολάτα υγείας 1⁄2 κιλό ταχίνι 4 κ.σ. Χωριό soft με ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι τσαγιού χαλβά αμυγδάλου 1 φλιτζάνι τσαγιού χαλβά κακάο 1 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλα κομμένα & ασπρισμένα Ξύσμα από 1 πορτοκάλι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Σε ένα μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας.
- Προσθέτουμε το Χωριό soft με ελαιόλαδο, το ξύσμα πορτοκαλιού και το ταχίνι και ανακατεύουμε καλά.
- Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τα 2 είδη χαλβά και τα ανακατεύουμε μεταξύ τους.
- Σε μια φόρμα κέικ στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και σε στρώσεις εναλλάξ ρίχνουμε το μίγμα σοκολάτας, το θρυμματισμένο χαλβά και τα αμύγδαλα. Φροντίζουμε ώστε η τελευταία στρώση να είναι σοκολάτα.
- Κατόπιν βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για να κρυώσει.
- Αναποδογυρίζουμε τη φόρμα σε ένα δίσκο και αφαιρούμε προσεχτικά το αντικολλητικό χαρτί.
|