
ΥΛΙΚΑΥλικά για μια φόρμα (με αφαιρούμενο πάτο) διαμ. 28 εκ.ΥΛΙΚΑ Για τη βάση200 γρ. Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο αγελάδος ανάλατο 250 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ, θρυμματισμέναΥΛΙΚΑ Για την κρέμα380 γρ. σοκολάτα λευκή, ψιλοκομμένη 350 γρ. μασκαρπόνε 300 γρ. τυρί κρέμα 2 κουτ. σούπας ζαχαρούχο γάλα ½ κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιαΥΛΙΚΑ Για τη σως καραμέλας3 κουτ. σούπας ζάχαρη 150 γρ. ζαχαρούχο γάλα | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη σως καραμέλας:
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Πρέβεζα». Δείτε το βίντεο της συνταγής μέσω ΣΚΑΙ web TV (video on demand). |