ΥΛΙΚΑ 6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένο 3 μέτριες πιπεριές σε διάφορα χρώματα (κίτρινη, κόκκινη, πράσινη) 750 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες 1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού μπύρα 6 κουταλιές της σούπας Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία 12 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος αλάτι, πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις πιπεριές.
- Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία και, αφού κάψει, βάζουμε τις μπριζόλες αφού πρώτα τις έχουμε πλύνει.
- Όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά, τις γυρίζουμε και από την άλλη ώστε να αποκτήσουν χρώμα και μόλις ετοιμαστούν, τις βγάζουμε σε μια πιατέλα.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και μόλις αυτό χρυσίσει ελαφρά, ρίχνουμε και τα μανιτάρια.
- Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για μερικά λεπτά, έως ότου πιουν τα υγρά τους. Έπειτα σβήνουμε με τη μπύρα.
- Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με το καπάκι.
- Μόλις το φαγητό μείνει με το λάδι του, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
|