ΥΛΙΚΑ5 μέτρια κολοκύθια 30 ml Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 12 αυγά (θέλουμε τα ασπράδια) 2 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι καβουρδισμένο* αλάτι, πιπέρι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
* Το κουκουνάρι καβουρδίζεται ως εξής: Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα, απλώνουμε τους σπόρους κουκουναριού και τους ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου στους 160C στο «πάνω-κάτω» του φούρνου, ώσπου να πάρουν το χρώμα που επιθυμούμε. ** Δεν βάζουμε όλους τους κρόκους γιατί η ομελέτα θα γίνει πολύ σφιχτή. |