ΥΛΙΚΑ 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα θρυμματισμένη 400 γρ. Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος 16 μπισκότα βουτύρου 80 γρ. καρύδια λίγη σαντιγί για το γαρνίρισμα | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Θρυμματίζετε την κουβερτούρα σε κομμάτια και προσθέτετε το Χωριό Soft με Bούτυρο Αγελάδος.
- Τα λιώνετε σε μπεν μαρί ανακατεύοντας συνεχώς.
- Ρίχνετε το 1/3 του μείγματος της κουβερτούρας σε μικρή ορθογώνια φόρμα (αν δεν είναι από σιλικόνη, βάζετε πλαστική μεμβράνη ή λαδόχαρτο στο εσωτερικό της).
- Προσθέτετε από πάνω τα μισά μπισκότα και τα μισά καρύδια.
- Συνεχίζετε το άλλο 1/3 της σοκολάτας , απλώνετε τα υπόλοιπα μπισκότα και καρύδια και τελειώνετε με την υπόλοιπη σοκολάτα.
- Σκεπάζετε τη φόρμα με διάφανη μεμβράνη (να μην ακουμπά στη σοκολάτα) και τη βάζετε στο ψυγείο μερικές ώρες να παγώσει.
- Όταν σφίξει την ξεφορμάρετε. Γαρνίρετε με σαντιγί και σερβίρετε.
|