ΥΛΙΚΑ 1 μέτρια ντομάτα σε φέτες 1 αγγουράκι σε ροδέλες 300γρ. φέτα Χωριό θρυμματισμένη 3 πιπεριές τρικολόρε κομμένες σε λεπτές λωρίδες ( ζιλιέν ) 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες 2 κουτ. σούπας κάπαρη και λίγα καπαρόφυλλα ¼ φλιτζανιού φρέσκια ρίγανη ¼ φλιτζανιού φρέσκο θυμάρι 80ml ελαιόλαδο Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα 2 κουτ. σούπας κόκκινο ξίδι Χωριό Μισό φλιτζάνι ελιές Καλαμών | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Ετοιμάζετε τα λαχανικά -την τομάτα, το αγγουράκι, τις πιπεριές- και τα βάζετε στη σαλατιέρα.
- Προσθέτετε το κρεμμύδι, την κάπαρη, τα καπαρόφυλλα, τις ελιές Καλαμών. Προσθέτετε και τη θρυμματισμένη φέτα και τα ανακατεύετε απαλά για να μοιραστούν ομοιόμορφα τα υλικά μέσα στη σαλάτα.
- Πασπαλίζετε με το θυμάρι και τη ρίγανη. Προσθέτετε ελαιόλαδο, ξίδι και αλατοπίπερο και σερβίρετε.
|