ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ, βάζουμε τις γαρίδες, περιχύνουμε με 1 κ.σ. χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι.
- Ζεσταίνουμε το Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία σε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε τον μάραθο, το κρεμμύδι και την καυτερή πιπεριά και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν (3-5 λεπτά).
- Προσθέτουμε το κρασί και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
- Βάζουμε τις γαρίδες πάνω από το μείγμα στο σχαροτήγανο, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε να ψηθούν 3-4 λεπτά, μέχρι να γίνουν οι γαρίδες ροζ.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά το σχαροτήγανο.
- Μεταφέρουμε τις γαρίδες μόνο σε ένα πιάτο.
- Προσθέτουμε 1 κ.σ. χυμό λεμονιού, τη Χωριό φέτα και το πιπέρι στο σχαροτήγανο και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί, περίπου για 1 λεπτό.
- Σερβίρουμε με τις γαρίδες πάνω από το μείγμα του τυριού.
Η συνταγή βρίσκεται αναρτημένη και στον ιστότοπο του Δημήτρη Σκαρμούτσου.