ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία, προσθέτουμε το πράσινο κρεμμυδάκι και το κρεμμύδι και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για περίπου 10 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το μείγμα με το σπανάκι να κρυώσει.
- Προσθέτουμε τον άνηθο, τα αυγά, το Χωριό Ελαφρύ, το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κάθε στήθος κοτόπουλο, ώστε να ανοίξει στη μέση σαν πεταλούδα και το γεμίζουμε με το μείγμα σπανάκι-τυρί.
- Κλείνουμε τα στήθη κοτόπουλου και ψήνουμε για 10 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Μετά από 15 λεπτά, περιχύνουμε το κοτόπουλο με Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία, λεμόνι και ρίγανη.
- Σερβίρουμε.
Λαχταριστή συνταγή από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.