| ΥΛΙΚΑ1,200 kg χοιρινή σπάλα 6 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση 150 γρ Χωριό γραβιέρα Ώριμη κομμένη σε κύβους Αλάτι ημίχονδρο – πιπέρι |  | ΕΚΤΕΛΕΣΗΜε ένα μαχαιράκι κάνουμε τρύπες στο κρέας και κάθε τρύπα την γεμίζουμε με σκόρδο, γραβιέρα και αλατοπίπερο. Μόλις τελειώσουμε το γέμισμα, αλατοπιπερώνουμε το κρέας.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C.Τυλίγουμε το κρέας με μια λαδόκολλα και με αλουμινόχαρτο. Το τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε για 2 ½ ώρες.Ξετυλίγουμε, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε με μαρουλοσαλάτα.
   |