
ΥΛΙΚΑ Για το γύρο400 γρ. πανσέτες λεπτοκομμένες 400 γρ. μπούτι χοιρινό σε λεπτές φέτεςΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα2 κρεμμύδια, καθαρισμένα 1 κουτ.σούπας σκορδοπίπερο 1 κουτ. γλυκού πάπρικα 1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας ½ φλιτζ. Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές 1 κουτ. γλυκού ρίγανη, ξερή 1 κουτ. γλυκού θυμάρι, ξερό αλάτι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Κεφαλονιά». Δείτε το βίντεο της συνταγής μέσω ΣΚΑΙ web TV (video on demand). |