Χωριάτικη Πίτσα
Η αγαπημένη μας πίτσα, σε μια πανεύκολη συνταγή, ακόμα και για πρωτάρηδες. Με φέτα Χωριό, Χωριό Ψιλοκομμένες Τομάτες και ελαιόλαδο Χωριό Κορωνέικη ποικιλία η γεύση της απογειώνεται!
2010
Χωριάτικη Πίτσα

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. Φέτα Χωριό θρυμματισμένη 4 1 Χωριό Ψιλοκομμένες Τομάτες 2 κουτ. σούπας ελιές καλαμών κομμένες σε ροδέλες 1 πιπεριά σε λωρίδες 4 κουτ. σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνέικη ποικιλία Ρίγανη και βασιλικός για πασπάλισμα 1 βάση ζύμης για πίτσα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζετε την ψιλοκομμένη τομάτα σε σουρωτήρι να στραγγίξει.
  2. Την στρώνετε πάνω στη ζύμη της πίτσας και από πάνω απλώνετε την φέτα, τις πιπεριές και τις ελιές.
  3. Ραντίζετε την πίτσα με το ελαιόλαδο και την πασπαλίζετε με τη ρίγανη και τον βασιλικό.
  4. Την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.