ΥΛΙΚΑ 1 kg καθαρισμένα και χοντροκομμένα καρότα 1 πατάτα κομμένη σε κύβους 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο 1 κουταλιά του εσπρέσσο τζίντζερ τριμμένο Αλάτι-πιπέρι 1 κ.σ. Χωριό Soft με ελαιόλαδο 3 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 1 κουταλιά του εσπρέσσο καπνιστή πάπρικα | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε τα καρότα, την πατάτα, το σέλινο, το τζίντζερ, το ελαιόλαδο και τα σκεπάζουμε με νερό ή ζωμό κότας. Τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πολτοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός.
- Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο και προσθέτουμε αν χρειάζεται.
- Αν βγει η σούπα πολύ δεμένη, προσθέτουμε λίγο νερό ή ζωμό.
|