
ΥΛΙΚΑ1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή βοδινό 6 χοντρές φέτες ψωμί (κατά προτίμηση μπαγιάτικο) 2 μεγάλα κρεμμύδια πολτοποιημένα 1/2 ποτηράκι Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό 4 αβγά 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο 3 κουταλιές της σούπας ούζο 3-4 κουταλιές της σούπας αλεύρι 1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρώγονται ζεστοί αλλά και κρύοι. |