ΥΛΙΚΑ 2 μέτρια κολοκύθια 2 αυγά ρίγανη Χωριό Ελαιόλαδο Καλαμάτα αλάτι, πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια.
- Τα κόβουμε οριζόντια και κάθετα σε μικρούς κύβους.
- Σε ένα τηγάνι καίμε Χωριό Ελαιόλαδο Καλαμάτα, ρίχνουμε μέσα τα κομμένα κολοκυθάκια και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγη ρίγανη.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ολόκληρα και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι.
- Ανακατεύουμε μέχρι να πήξουν τα αυγά.
|