ΥΛΙΚΑ 1 μέτριο κουνουπίδι 1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα 1 κιλό ώριμες ντομάτες 4 σκελίδες σκόρδο 1 κλωναράκι μάραθο 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλάτι, πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Πλένουμε και βάζουμε στο μούλτι τις ντομάτες.
- Καθαρίζουμε και πλένουμε το κουνουπίδι.
- Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το σοτάρουμε με το Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα.
- Όταν πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές, προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και νερό μέχρι να σκεπαστούν.
- Ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και προσθέτουμε το μάραθο.
- Τέλος, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε να βράσει κουνώντας απλά την κατσαρόλα, χωρίς να ανακατεύουμε, μέχρι να γίνει η σάλτσα.
|