ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 800 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 γρ ξερή μαγιά 80 ml Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 60 γρ Χωριό Soft με ελαιόλαδο 250 γρ ζωμός από το κρέας 3 γρ αλάτιΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση 1 κιλό ανάμικτο κατσικίσιο και μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε κύβους 75 γρ Χωριό Soft με ελαιόλαδο 600 γρ Χωριό φέτα τριμμένη 10 γρ ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος 3 γρ αλάτι 2 γρ φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Βράζουμε το κρέας με το αλάτι και το πιπέρι.
- Σουρώνουμε και κρατάμε τον ζωμό του.
Για τη ζύμη - Ρίχνουμε το αλεύρι στον κάδο του μίξερ και προσθέτουμε τον ζωμό του κρέατος και την μαγιά.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λιωμένο το Χωριό Soft με ελαιόλαδο και το αλάτι και ζυμώνουμε ώστε να έχουμε μία απαλή ζύμη.
Για τη γέμιση - Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά σωτάρουμε με το Χωριό Soft με ελαιόλαδο το κρέας μέχρι να θωρακιστεί καλά.
- Προσθέτουμε τον δυόσμο, την τριμμένη φέτα Χωριό, το αλάτι και το πιπέρι.
Σύνθεση - Αλείφουμε σε ένα ταψί μαργαρίνη και τοποθετούμε τη μισή ζύμη, μέχρι να καλύψει όλη την επιφάνεια.
- Απλώνουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με την υπόλοιπη ζύμη.
- Αλείφουμε με το Χωριό Soft με ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 50 περίπου λεπτά.
|