ΥΛΙΚΑ ½ μέτρια μάπα (λάχανο) 2 φλιτζανάκια του καφέ ρύζι 2 φλιτζανάκια του καφέ Ελαφρά Συμπυκνωμένο Χυμό Τομάτας Χωριό 1 φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα 10 φλιτζάνια του τσαγιού νερό αλάτι, πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Καθαρίζουμε τη μάπα, την πλένουμε και την τεμαχίζουμε σε κομμάτια με ένα μαχαίρι.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Π.Ο.Π. Καλαμάτα, τον ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, το αλάτι, το πιπέρι και το νερό και αφήνουμε λίγο να βράσει.
- Μόλις πάρει λίγες βράσεις, ρίχνουμε και τη μάπα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει αρκετά, μέχρι να μαλακώσει η μάπα.
- Τέλος, προσθέτουμε και το ρύζι και συνεχίζουμε να βράζουμε για περίπου 8 λεπτά.
|