ΥΛΙΚΑ 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι 150 ml Χωριό soft με βούτυρο αγελάδος ανάλατο Mισό φλιτζάνι του τσαγιού Χωριό Γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, τριμμένη 200 γρ. Χωριό Γραβιέρα Γλυκιά ή Χωριό βιολογική Γραβιέρα, κομμένη σε κύβους Αλάτι Πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Βράζετε το μακαρονάκι σε αλατισμένο νερό και το σουρώνετε.
- Προσθέτετε τη μισή τριμμένη Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, το πιπέρι, το Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο ανάλατο και ανακατεύετε.
- Αλείφετε ένα ταψί με Χωριό soft και βάζετε μέσα το 1/3 από το μακαρονάκι.
- Ρίχνετε από πάνω τους μισούς κύβους από τη Χωριό Γλυκιά Γραβιέρα.
- Συνεχίζετε με άλλη μια στρώση μακαρονάκι, μια δεύτερη με τριμμένη Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης, μία τελευταία στρώση μακαρονάκι.
- Πασπαλίζετε με την υπόλοιπη Χωριό γραβιέρα Μακράς Ωρίμανσης και προσθέτετε 2 κουταλιές Χωριό soft με φρέσκο βούτυρο ανάλατο.
- Ψήνετε το μακαρονάκι σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.
|