
ΥΛΙΚΑ Για τα μανιτάρια1 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία 24 μεγάλα καπέλα μανιταριών χωρίς κοτσάνι αλάτι πιπέριΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση1 1/2 κ.γ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία 350 γρ χωριάτικο λουκάνικο 4 σκελίδες σκόρδο, τεμαχισμένες 20 κοτσάνια μανιταριών, λεπτοκομμένα 1 κορμός σέλερι και η καρδιά της πρασινάδας του, κομμένα 1/2 μικρό κρεμμύδι, τεμαχισμένο 1/2 μικρή κόκκινη πιπεριά, χωρίς σπόρια, τεμαχισμένη 285 γρ κατεψυγμένο σπανάκι, αποψυγμένο και στεγνό 3 φέτες λευκό ψωμί, ψημένο και βουτυρωμένο, κομμένο σε κύβους 1/3 φλ παρμεζάνα, τριμμένη | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η συνταγή βρίσκεται δημοσιευμένη και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου. |