ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
- Καθαρίζουμε σε μερικά σημεία τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε «βεντάλια», κρατώντας όμως την βάση τους. Τις αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε ενδιάμεσα φέτες ντομάτας και κρεμμυδιού.
- Τις μεταφέρουμε σε αντικολλητικό ταψάκι φροντίζοντας να είναι στριμωχτά για να μην ανοίξουν.
- Τοποθετούμε Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος ανάμεσα στις φέτες των λαχανικών.
- Τις περιχύνουμε με το ΤΟΠ Βαλσάμικο και τις ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά.
- Τις βγάζουμε από το φούρνο και τις μεταφέρουμε σε ξύλο κοπής. Μόλις κρυώσουν λίγο, τις ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι, τις μεταφέρουμε σε ένα μπολ και τις περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού.
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Άνδρος».