ΥΛΙΚΑ 2 κιλά μήλα 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη ή μέλι 4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό 2 ξυλαράκια κανέλας 4-5 γαρύφαλλα | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Πλένουμε καλά τα μήλα και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί.
- Προσθέτουμε όλα τα υλικά.
- Καλύπτουμε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε να ψηθούν για 2 με 2 ½ ώρες στους 200C.
- Όταν ψηθούν τα βγάζουμε με μια κουτάλα, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα περιχύνουμε με το σιρόπι που υπάρχει στο ταψί.
|