ΥΛΙΚΑ 700 γρ. μοσχάρι σε μερίδες 200 γρ. κρεμμύδια μικρά στιφάδου 400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (1 μεγάλη κονσέρβα ) 200 ml Κόκκινο Ξίδι ΤΟΠ 200 ml Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χωριό Κορωνεικη ποικιλία 200 γρ. μανιτάρια (προαιρετικά) 10 κόκκους μπαχάρι 10 γαρίφαλα 2 φύλλα δάφνης αλάτι, πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Στρώνετε τις μερίδες του κρέατος μέσα σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα.
- Βάζετε τα καθαρισμένα κρεμμυδάκια από πάνω.
- Αλατίζετε, πιπερώνετε και ρίχνετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Βάζετε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, και μόλις πάρει βράση τη χαμηλώνετε στο ελάχιστο.
- Αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου δυόμισι ώρες.
|