
ΥΛΙΚΑ3 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά) 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ φλιτζ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία ½ φλιτζάνι γάλα 100 γρ. Χωριό γραβιέρα Γλυκιά (ή Χωριό βιολογική Γραβιέρα) 200 γρ. Χωριό φέτα (κομμένη σε μικρά κομματάκια) 1 κουτ. σούπας ΤΟΠ Κρέμα Βαλσάμικου με μέλι & λεμόνι, για κάθε μάφιν 1 ματσ. άνηθος (χωρίς τα κοτσάνια), ψιλοκομμένος 1 ματσ. μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος 2 κ.σ. χονδροσπασμένη καρυδόψιχα 1 κ.σ. κόκκοι πράσινου πιπεριού τουρσί αλάτι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Πρέβεζα». Δείτε το βίντεο της συνταγής μέσω ΣΚΑΙ web TV (video on demand). |