ΥΛΙΚΑ 6 αυγά 300 γρ Φέτα Χωριό θρυμματισμένη 300 γρ μανιτάρια σε φετούλες 2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος) σε λεπτές ροδέλες 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες 100 γρ καλαμπόκι Μισό φλιτζάνι γάλα 4.5 κουτ. σούπας Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Χωριό Κορωνέικη ποικιλία 2 κουτ. σούπας βασιλικός ψιλοκομμένος αλάτι, πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο βαθμούς. Λαδώνετε ένα ταψί
- Ρίχνετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα πράσα, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το καλαμπόκι για 6-7 λεπτά.
- Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη φέτα και το γάλα. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και βασιλικό και αδειάζετε το μείγμα στο ταψάκι.
- Ρίχνετε πάνω στα λαχανικά που έχετε σοτάρει στο τηγάνι. Ψήνετε για 20λεπτά στον φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της ομελέτας.
|