ΥΛΙΚΑ 6 αρκετά ώριμα ροδάκινα 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα αμύγδαλα (προαιρετικά) τρούφα (προαιρετικά) | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια τα ροδάκινα.
- Τα βάζουμε σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
- Όταν έχουν παγώσει τα ροδάκινα αρκετά, τα βγάζουμε από την κατάψυξη και τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το κρύο γάλα.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα αμύγδαλα και την τρούφα.
|