ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το καρότο και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τις τομάτες με το ζουμί τους, 2 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία και 1/4 κ.γ. αλάτι και 1/4 κ.γ. πιπέρι και χτυπάμε καλά.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά.
- Στο μεταξύ, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Σουρώνουμε και επιστρέφουμε στην κατσαρόλα.
- Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ζεσταίνουμε τη 1 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνουμε το πεπερόνι και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει, για 3-4 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές και την αντζούγια (προαιρετικά) και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε τη σάλτσα στα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για την υπέροχη συνταγή.