ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.
- Απλώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα.
- Κόβουμε την πάνω άκρη από κάθε πιπεριά και καθαρίζουμε σπόρια και μεμβράνες, χωρίς να τις τρυπήσουμε.
- Ζεσταίνουμε το Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
- Σοτάρουμε μέχρι να γίνει διαφανές, για 5-7 λεπτά.
- Βάζουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
- Σπρώχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια πλευρά του τηγανιού, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και προσθέτουμε τον κιμά.
- Μαγειρεύουμε μέχρι να γίνει ο κιμάς, βάζουμε τον ντοματοπελτέ και συνεχίζουμε για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε και το ρύζι, το καρότο, τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσα worcestershire και το καλαμπόκι και ανακατεύουμε.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη Χωριό φέτα Ορεινές Περιοχές και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε να δέσουν τα υλικά.
- Μοιράζουμε τη γέμιση στις πιπεριές και τις τοποθετούμε όρθιες στο ταψί.
- Πασπαλίζουμε με Χωριό φέτα Ορεινές Περιοχές.
- Ψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν, για 25-30 λεπτά.
Η συνταγή βρίσκεται δημοσιευμένη και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.