ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220C.
- Αλευρώνουμε ένα ταψί.
- Σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τη ζύμη για πίτσα σε σχήμα κύκλου διαμέτρου 40 εκ.
- Μεταφέρουμε τη ζύμη σε ένα κυκλικό ταψί.
- Απλώνουμε στη ζύμη μουστάρδα και πασπαλίζουμε με 3/4 φλ Χωριό γραβιέρα ώριμη.
- Προσθέτουμε το ζαμπόν, το σπανάκι και το 1/4 φλ τυρί.
- Σπάμε ένα αυγό τη φορά σε ένα μικρό μπολ και τα ρίχνουμε προσεκτικά επάνω στην πίτσα.
- Ψήνουμε μέχρι να δέσουν τα ασπράδια των αυγών και η ζύμη να ροδίσει, για 15-17 λεπτά.
- Σερβίρουμε με συνοδεία σαλάτας.
Τη συνταγή βρίσκετε και στο site του Δημήτρη Σκαρμούτσου.