ΥΛΙΚΑ1 – 1 ½ κιλό ψάρια (μαρίδες ή κουτσομούρες) 3 φλιτζάνια του τσαγιού Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού ξίδι ΤΟΠ Κόκκινο 8 σκελίδες σκόρδο 2 κλαδάκια δεντρολίβανο 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1-2 φλιτζάνια του τσαγιού σταφίδα μαύρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι 2 φύλλα δάφνης | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σημείωση: Είναι καλύτερο να μαριναριστούν τα ψάρια τουλάχιστον για 2 μέρες πριν καταναλωθούν. Μ’ αυτόν τον τρόπο, τα ψάρια μπορούν να διατηρηθούν για πολύ καιρό. |