
| ΥΛΙΚΑ450 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι 1 κουτάκι (330ml) μπύρα τύπου PilsnerΥΛΙΚΑ Για τη γεύση Φέτα & Λιαστή Ντομάτα150 γρ Φέτα Χωριό, θρυμματισμένη σε χοντρά κομμάτια 100 γρ λιαστή ντομάτα, καλά στραγγισμένη και σκουπισμένη από τα λάδια, χοντροκομμένη (ζυγίζουμε μετά την προετοιμασία) 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ξερήΥΛΙΚΑ Για τη γεύση Γραβιέρα & Καραμελωμένο Κρεμμύδι150 γρ Γραβιέρα Γλυκιά Χωριό, χοντροτριμμένη 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε μισοφέγγαρα, καραμελωμένο με 1 κουταλιά της σούπας Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος και 1/2 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη* 1 κουταλιά του γλυκού θυμάρι ξερό 1/4 κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
 *Σημείωση: Για να καραμελώσουμε το κρεμμύδι βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγανάκι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί καλά. Όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το βούτυρο και τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε καλά. Χαμηλώνουμε αμέσως τη φωτιά και αφήνουμε για περίπου 25 λεπτά (ανακατεύοντας μόνο λίγες φορές) να σκουρύνουν και να γίνουν κολλώδη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε, και αφήνουμε άλλα 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τα κρεμμύδια να κρυώσουν στο τηγανάκι. Θα έχουμε ποσότητα περίπου 1/3 της κούπας (από ένα μέτριο κρεμμύδι). |