ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τον ζωμό κοτόπουλου σε χαμηλή φωτιά.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία σε μέτρια θερμοκρασία.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε για 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Aφαιρούμε τα μανιτάρια, μαζί με τα υγρά τους και αφήνουμε στην άκρη.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία και τσιγαρίζουμε εκεί τα κρεμμυδάκια για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε το ρύζι και το τσιγαρίζουμε για 2 λεπτά.
- Μόλις το ρύζι μας αρχίσει να ροδίζει , το σβήνουμε με το λευκό κρασί.
- Ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το κρασί.
- Προσθέτουμε ½ φλ. ζεστό ζωμό και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί.
- Συνεχίζουμε να προσθέτουμε ½ φλ. ζωμού, ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι να απορροφηθεί ο ζωμός μας.
- Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για 15-20 λεπτά μέχρι να χρησιμοποιήσουμε τον ζωμό μας και το ρύζι μας να γίνει αλτέντε.
- Αφαιρούμε το ριζότο μας από τη φωτιά και προσθέτουμε τα μανιτάρια, το Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος, το σχοινόπρασο και την παρμεζάνα.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για την υπέροχη συνταγή.