ΥΛΙΚΑ 250 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε κύβους 4 σπαράγγια αποφλοιωμένα και κομμένα σε κύβους 1 κούπα τσαγιού ρύζι Arborio 2 κ.σ. ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι 2 κ.σ. Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία 1 κ.γ. εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο ½ κούπα τσαγιού λευκό κρασί 3 ½ κούπες τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 1 κ.σ. Χωριό Soft με Βούτυρο Αγελάδος 2 κ.σ. Χωριό Γραβιέρα Ώριμη, τριμμένη Αλάτι Πράσινο πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το ρύζι και με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ξανθύνει. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε το ζωμό κοτόπουλου.
- Σιγοβράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις εξατμιστούν τα μισά υγρά προσθέτουμε το μοσχάρι και μετά από 1 λεπτό τα σπαράγγια. Αλατοπιπερώνουμε.
- Μόλις χυλώσει αποσύρουμε από τη φωτιά και δένουμε με το βούτυρο, τη γραβιέρα και στο τέλος το ψιλοκομμένο εστραγκόν.
|