
ΥΛΙΚΑ1 φύλλο σφολιάτας 4 κουτ. σούπας Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές 1 φλιτζ. φιστίκια Αιγίνης, τριμμένα 1 κουτ. γλυκού παπαρουνόσπορο 1 κρόκο αυγού, χτυπημένο με λίγο νερό, για το άλειμμαΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση4 χωριάτικα λουκάνικα με πορτοκάλι 4 ξινόμηλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους χυμός από ½ λεμόνι ½ φλιτζ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος 1 φλιτζ. ψίχουλα ψωμιού, μπαγιάτικου 2 ασπράδια αυγών, κατά προτίμηση βιολογικών 200 γρ. Γραβιέρα Χωριό μακράς ωρίμανσης (τριμμένη) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μία συνταγή της chef Ντίνας Νικολάου για την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα» – Επεισόδιο «Λάρισα». Δείτε το βίντεο της συνταγής μέσω ΣΚΑΙ web TV (video on demand).
|