
ΥΛΙΚΑ1 κόκκινη λόλα, πλυμένη, στραγγισμένη 1 μάτσο ρόκα, πλυμένη, στραγγισμένη 8 μεγάλα σπαράγγια αποφλοιωμένα (από τη μέση και κάτω) 1 κ.τ.σ. καρυδόψιχα 100 γρ Χωριό Ελαφρύ, τριμμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 4 φέτες προσούτοΥΛΙΚΑ Υλικά για βινεγκρέτ4 κ.τ.σ. Χωριό Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ½ κ.τ.σ. Βαλσάμικο ξίδι ΤΟΠ ½ σκελίδα σκόρδο Αλάτι-πιπέρι | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Tip: Μπορούμε επίσης να γαρνίρουμε με Κρέμα Βαλσάμικου ΤΟΠ και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. |