ΥΛΙΚΑ 500 γρ συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε κύβους 250 γρ Χωριό Γραβιέρα Μακράς ωρίμανσης κομμένη σε κύβους 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι ελληνικού καφέ λευκό κρασί 1 κ.τ.γ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Αειφόρο Αλάτι-πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Ζεσταίνουμε καλά ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το συκώτι. Σωτάρουμε απ’όλες τις πλευρές για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι και συνεχίζουμε για 1 λεπτό.
- Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και τους κύβους γραβιέρας.
- Βράζουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.
|