ΥΛΙΚΑ 250 γρ. Χωριό Soft Ανάλατο με Βούτυρο Αγελάδος 200 γρ. ζάχαρη άχνη 6 αβγά 2 κ.σ. κοφτές αλεύρι 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ½ ποτηράκι μπράντι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Χτυπάτε στο μίξερ το Χωριό Soft Ανάλατο με Βούτυρο Αγελάδος με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
- Προσθέτετε τους κρόκους και το μπράντι και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσει το μίγμα.
- Στο μεταξύ λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και την προσθέτετε στο μίγμα του βουτύρου.
- Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και την ανακατεύετε με απαλές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω στο μίγμα της σοκολάτας.
- Τα μεταφέρετε σε βουτυρωμένη φόρμα ή σε 6 ατομικά φορμάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο για 40-60 λεπτά.
- Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με κρέμα γάλακτος ελαφρά χτυπημένη σε αραιή σαντιγί.
|