Σπανάκι με παντζάρια και φέτα
Μια μοναδική συνταγή που μπορείτε να απολαύσετε ως ορεκτικό και ως κυρίως πιάτο. Πασπαλίζουμε στο τέλος με τριμμένη φέτα!
302
Σπανάκι με παντζάρια και φέτα

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. baby σπανάκι 1 μάτσο ρόκα πλυμένη και χοντροκομμένη 2 παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε ροδέλες 150 γρ. Χωριό φέτα τριμμένη 1 μικρό αχλάδι κομμένο σε φέτες 1 μικρό παξιμάδι σπασμένο

ΥΛΙΚΑ Για τη βινεγκρέτ

6 κ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Ορεινές Περιοχές 2 κ.σ. Βαλσάμικο ΤΟΠ 1 σκελίδα σκόρδο 1 μικρό φρέσκο κρεμμυδάκι Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε.
  2. Σε μια μεγάλη μπασίνα ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα, περιχύνουμε τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε.
  3. Σερβίρουμε σε πιάτα και πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα.