ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο σπαγγέτι 3 τονάκια σε άλμη ή 2 κονσέρβες τόνο 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 κονσέρβα ντοματάκια 1 κ.σ. ρίγανη λίγες ελιές Καλαμών Αλάτι με προσοχή Πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Ετοιμάζετε την σάλτσα: σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτετε τις ντομάτες, τη ρίγανη, τον τόνο και τέλος τις ελιές Καλαμών. Ρίχνετε πιπέρι και αλάτι με προσοχή. Βράζετε την σάλτσα για 15 – 20λεπτά.
- Βράζετε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε.
- Σερβίρετε τα μακαρόνια με την σάλτσα τους.
- Πασπαλίζετε με φρέσκο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.
|