
ΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι6 αυγά 80 gr. ζάχαρη 70 gr. φρυγανιά 15 gr. σιμιγδάλι ψιλό 70 gr. καρυδόψιχα 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 1½ κουταλάκια του γλυκού κανέλα ¼ κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο 1 κάψουλα βανιλλίνης 1 κουταλάκι του γλυκού Χωριό Βούτυρο τ. ΚερκύραςΥΛΙΚΑ Για το σιρόπι2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 ½ φλυτζάνια νερό 1 φλούδα πορτοκαλιού 20 ml. κονιάκ ή μπράντυΥΛΙΚΑ Για την κρέμα155 gr. ζάχαρη 80 gr. κόρν φλάουρ 20 gr. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κάψουλα βανιλλίνης 2 κρόκους αυγών 850 ml. γάλα 150 ml. κρέμα γάλακτος ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κάψουλα βανιλλίνης 2 κουταλιές της σούπας Χωριό Soft με Bούτυρο ΑγελάδοςΥΛΙΚΑ Για το σερβίρισμαΚαρυδόψιχα Κανέλα | ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Tips: |