ΥΛΙΚΑ 200 γρ. ταραμάς λευκός 350 γρ. ψίχα ψωμιού (όχι φρέσκο) 1 ποτήρι νερού Χωριό Π.Ο.Π Καλαμάτα 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) χυμός από 2 λεμόνια πιπέρι | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Σε ένα μπολ με νερό αφήνουμε την ψίχα να μουλιάσει και κατόπιν την στύβουμε καλά με τα χέρια μας.
- Στο μίξερ χτυπάμε τον ταραμά και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το πιπέρι και την ψίχα.
- Καθώς το χτυπάμε, προσθέτουμε σιγά σιγά το Χωριό Π.Ο.Π Καλαμάτα και το χυμό λεμονιού.
- Σταματάμε να χτυπάμε μόλις το μίγμα γίνει ομογενοποιημένο και αποκτήσει κρεμώδη υφή.
- Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε ψίχα ψωμιού, αραβοσιτέλαιο, πιπέρι ή λεμόνι ανάλογα με τις προτιμήσεις μας
|