ΥΛΙΚΑ 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (καλής ποιότητας 55% τουλάχιστον περιεκτικότητας σε κακάο) 100 γρ. ζαχαρούχο γάλα 150 γρ. φρεσκοτριμμένη καρύδα 1 κουτ. γλυκού βανίλια | | ΕΚΤΕΛΕΣΗ- Λιώνουμε τη σοκολάτα με τη μισή ποσότητα βανίλιας σε μπεν μαρί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε την καρύδα, το ζαχαρούχο γάλα και την άλλη μισή ποσότητα βανίλιας.
- Ανακατεύουμε καλά. Σχηματίζουμε μικρά τρουφάκια πλάθοντας με τα χέρια.
- Τα ρίχνουμε στη λιωμένη σοκολάτα φροντίζοντας να καλυφθούν από όλες τις πλευρές.
- Τα αφήνουμε επάνω σε αντικολλητικό χαρτί για να παγώσουν.
|